Bericht versturen
Huis >

Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel

Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wij zijn een zeer sterke onderneming. Hoe sterk is het? Ik zal niet introduceren het hier. FeeWe is zeer sterk binnengaat
ONGEVEER DE V.S.
Contacteer ons
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

TECHWELL

Jaarlijkse Verkoop::

5 Million-6 Million

Gevestigd jaar::

2003

De uitvoerpc::

80% - 90%

Inleiding

De Machinesco. van Wuxitechwell, Ltd is een professionele fabrikant die zich in zich het ontwikkelen specialiseren en uitvoerend van wals het vormen van machines en de geïsoleerde machines van het sandwichpaneel en het Scheuren van snijmachines koud.China Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Rol het Vormen van Machines: Het metaaldak & het muurpaneel rollen het vormen van machine, het broodje van de staaltegel vormt machine, dubbel niveaubroodje vormt machine, L-vormig het staalbroodje van C/Z/U/vormt machine, drywall nagel en spoorbroodje vormt machine, het dekbroodje die van de staalvloer machine vormen, het broodjes froming machinem downspout van de wegvangrail broodje die machine vormen, het broodje die van de regenwatergoot machine, draagbare downspout/gootmachines vormen, het broodje die van het deurkader machine vormen, de deurbroodje die van het rolblind machine, broodje vormen die machine vormen, & van het geen-balkk het spanwijdte overspannen paneel, dak buigende machine, stapelaarmachine etc. scheuren snijden. 

 

Geïsoleerde Sandwichcomité Machines: Pu-de machine van het sandwichpaneel, rubberriempu de machine van het sandwichpaneel, de ononderbroken pu machine van het sandwichpaneel, EPS de machine van het sandwichpaneel, de het paneelmachine van de rockwoolsandwich, eps & rockwool klemmen etc. paneelmachine, het paneelmachine van de steenwolsandwich. 

 

Wuxi Techwell belast met de industrie van de staalstructuur in vele jaren en toegewijd aan het ontwikkelen van sommige machines van de staalstructuur met een professionele technologie en een redelijke prijs, leveren wij de beste machines voor onze nieuwe en oude klanten. In paticular, zijn wij een belangrijke exporteur op het gebied van de bouw van de staalstructuur, en kunnen de professionele dienst, hoogte - kwaliteit, door ontwerp en installatie verlenen. Ons doel is „Toekomst door heartiness, leidt het geloof tot de wereld“.

 

Warm onthaal om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op het samenwerken met u voor wederzijdse voordelen.

 

 

Service

De Machines die van Wuxitechwell Co., Ltd vervaardigt zijn bezig geweest met de de opbrengst, het ontwerp, de aanpassing en de installatie allerlei Cold Roll Vormt Machine, Sandwichcomité Machine en het Scheuren & de Besnoeiing aan lengtelijn in China. En wij kunnen draagbare goot/downpipe machines, momenteel, in China produceren, slechts kan onze fabriek draagbare machines produceren.

 

Onze Hoofdmachine:

het broodje dat machine, daktegel vormt die machine, C/Z/U/W-purlin vormt die machine, vloerdek vormt dat machine, vangrail vormt die machine, k-spanwijdte vormt die machine, goot vormt die machine, downpipe vormt die machine, kanaal vormt dat machine, dubbele laag vormt die machine, deurkader vormt dat machine, de machine van het sandwichpaneel vormt, plooide blad vormt machine, verglaasde tegel die machine vormt, trapezoïdaal blad dat machine vormt, caissonbalk die machine vormt, ibr blad vormt machine, bemoblad dat machine, eps de machine van het sandwichpaneel, pu de machine van het sandwichpaneel vormt, rand GLB dat machine vormt, die machine, besnoeiing aan lengtemachine scheurt, dak buigende machine, hydraulische decoiler, die machine in reliëf maakt…

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Koud walsen vormmachine Leverancier. Copyright © 2012-2024 cold-rollformingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.