Thuis

Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd

China Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd certificaten
China Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd certificaten
Wuxi TECHWELL verstrekt goede kwaliteitsbroodje vormt machines, tot nu, de machines heeft gewerkt 3 jaar, geen breken om het even welk, zijn wij zeer tevreden.

—— Javier

HOGE DE LEVERING VAN WUXI TECHWELL - DE KWALITEITSmachines MET GOED NA DE DIENST EN REDELIJKE PRIJS, DE WGO ZIJN EEN BETROUWBARE FABRIKANT IN CHINA.

—— ROOFTECH BEPERKT CO.,

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : TECHWELL
Jaarlijkse omzet : 5 Million-6 Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

De Machinesco. van Wuxitechwell, Ltd is een professionele fabrikant die zich in zich het ontwikkelen specialiseren en uitvoerend van wals het vormen van machines en de geïsoleerde machines van het sandwichpaneel en het Scheuren van snijmachines koud.China Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Rol het Vormen van Machines: Het metaaldak & het muurpaneel rollen het vormen van machine, het broodje van de staaltegel vormt machine, dubbel niveaubroodje vormt machine, L-vormig het staalbroodje van C/Z/U/vormt machine, drywall nagel en spoorbroodje vormt machine, het dekbroodje die van de staalvloer machine vormen, het broodjes froming machinem downspout van de wegvangrail broodje die machine vormen, het broodje die van de regenwatergoot machine, draagbare downspout/gootmachines vormen, het broodje die van het deurkader machine vormen, de deurbroodje die van het rolblind machine, broodje vormen die machine vormen, & van het geen-balkk het spanwijdte overspannen paneel, dak buigende machine, stapelaarmachine etc. scheuren snijden. 

 

Geïsoleerde Sandwichcomité Machines: Pu-de machine van het sandwichpaneel, rubberriempu de machine van het sandwichpaneel, de ononderbroken pu machine van het sandwichpaneel, EPS de machine van het sandwichpaneel, de het paneelmachine van de rockwoolsandwich, eps & rockwool klemmen etc. paneelmachine, het paneelmachine van de steenwolsandwich. 

 

Wuxi Techwell belast met de industrie van de staalstructuur in vele jaren en toegewijd aan het ontwikkelen van sommige machines van de staalstructuur met een professionele technologie en een redelijke prijs, leveren wij de beste machines voor onze nieuwe en oude klanten. In paticular, zijn wij een belangrijke exporteur op het gebied van de bouw van de staalstructuur, en kunnen de professionele dienst, hoogte - kwaliteit, door ontwerp en installatie verlenen. Ons doel is „Toekomst door heartiness, leidt het geloof tot de wereld“.

 

Warm onthaal om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op het samenwerken met u voor wederzijdse voordelen.

 

 

Contactgegevens
Wuxi Techwell Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Monica Lee

Tel.: +86-18018304331

Fax: 86-510-83133431

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)